U bent hier: Home  »  Over ons

Trigona Dairy Trade

Trigona Dairy Trade, opgericht in 2009, is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van commodity zuivelproducten voor industrieel gebruik. Onze belangrijkste productgroepen zijn Boter, Kaas en Poeder.

 

Kennis:
Onze brede kennis van zowel de producten waarin wij handelen als de markt die we dienen stelt ons in staat onze klanten een compleet assortiment producten te bieden, en hen de mogelijkheid te bieden de optie te kiezen die hen het juiste product oplevert, afgeleverd en verpakt volgens hun wensen, op het juiste moment en tegen de meest voordelige prijs.

Service:
We streven ernaar u de beste service en niet te evenaren producten te bieden, en hanteren de beste prijs om ervoor te zorgen dat onze klanten hun concurrentiepositie in een steeds veranderende en uitdagende markt kunnen behouden.

In 2011 hebben wij de eerste en enige Zuivelveiling in Europa opgericht. Op 17 juli 2017 hebben wij een sprong voorwaarts gemaakt en hebben de veiling vervangen door de eerste en enige 24/7 Online broker in de wereld: www.dao.eu , neem contact met ons op als interesse hebt om participant te worden.

In 2014 zijn wij een samenwerking aangegaan met Gerard Jan Smit en hebben wij samen het bedrijf Tourmalet Trigona food ingredients opgericht.

Inmiddels is Trigona Dairy Trade BV uitgegroeid tot een bedrijf met een afzet van meer dan 30.000 MT product binnen Europa. Daarnaast zullen wij de komende jaren ook onze vleugels gaan uitslaan buiten Europa.

Contact:
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, of met één van onze handelaars/lokale vertegenwoordigers:

Bel mij terug

*

*
*
* Verplichte velden